• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Контакти
  • Какво е важно да знаем
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?
Следете ни в

Каква е идеалната дължина на една статия

Когато пишете статии за вашия сайт или блог, вие всъщност пишете за две различни аудитории. От една страна са лоялните гости на вашия сайт, които ще го посетят, за да търсят забавление и информация, а от друга страна вие пишете за “роботи и паяци”, които достигат до вашия сайт от името на търсачки и др., те помагат на определени хора да достигнат до съдържанието на сайта ви.

Начинът, по който пишете на хората и на роботите е коренно различен. За тази цел трябва да подходите с нужното разбиране и към двете групи, за да бъде прието и лесно намерено съдържанието на вашия сайт.

Прочети още: Каква е идеалната дължина на една статия

Загуба на трафик: 5 възможни причини за това

Когато имате спад на трафика от търсене, можете да използвате този списък от 5 въпроса, за да определите основната причина за загубата на трафика.

Преди да започнете, уверете се, че проблемът всъщност е свързан с основата на търсенето. За да направите това отворете Google Аnalytics и проверете тенденцията във вашия 6-месечен период на търсене. За целта трябва да проверите в Traffic Sources->Sources->Search->Organic . Нека да започнем:

1) Променяна ли е напоследък страницата ви отчасти или напълно?

Един нов дизайн може напълно да обезсмисли ранглистата, особено ако стратегията за пренасочване не е подходяща. Премахване на съдържание, промени в таксономията (архитектурата на сайта) и други големи промени могат да засегнат класацията, в отрицателен или положителен смисъл.

Прочети още: Загуба на трафик: 5 възможни причини за това

Начини за генериране на трафик към сайта

Съществуват много истории за хора, успели да генерират трафик, както и да осъществят продажби в Интернет.

Някои от тези истории са непълни и неверни, защото повечето търговци нямат успех онлайн, само малка част от тях успяват.

От многото легенди за успехи в нета, за съжаление само някои са действителни. В действителност само два процента от Интернет търговците успяват в онлайн бизнеса, а останалите 98% се провалят.

Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че тези от нас, които са в тези 2% са упорити в опитите си да направят Интернет бизнеса си печеливш. Успехът за тях означава да плащат за добра реклама, която да им осигури такъв успех. Но, рекламата не е достатъчна за успех във вашите бизнес начинания. Реклама, която е съчетана с упорит труд и постоянство ще ви гарантира така желания напредък. Именно постоянството е ключът към успеха в Интернет.

Прочети още: Начини за генериране на трафик към сайта

Стандартни методи за популяризация и реклама

Някои хора все още вярват в старите и изпитани методи за реклама. Тези начина може да звучат малко старомодно, но те са издържали изпита на времето и са основополагащи за развитието на всеки бизнес. Тук са изброени някои от тях:

Реклами в списания

Ако сте избрали вашата ниша правилно, на пазара ще има най-малко едно списание, което е по вашата тема. Къде по-добре да рекламирате вашите продукти и идеи от списание, което се чете от хора с еднакви възгледи?

Прочети още: Стандартни методи за популяризация и реклама

Онлайн маркетинг

Използването на онлайн маркетинга е важна стратегия за постигане на по-добри резултати, свързани с развитието на вашия бизнес в Интернет. Представяме ви някои от ключовите моменти, които са основополагащи за това развитие:

Онлайн проучвания

Тези проучвания имат за цел да определят цялостната „картина” и настроения сред клиентите, които използват вашите продукти. Много компании залагат именно на онлайн проучванията, за да определят своите бъдещи цели и начини за постигането им. В Интернет пространството има сайтове, които предлагат безплатни проучвания, което е добре дошло за бизнеса като цяло.

Прочети още: Онлайн маркетинг