• Услуги
  • Контакти
  • Какво е важно да знаем
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?
Следете ни в

SEO оптимизация на сайтове

Свържете се с нас за оферта

Искате да бъдете сред първите в резултатите на Google. За тази цел има два варианта единия е да плащате на Google Adwords в рекламните им полета за всеки клик или да се доверите на някого, когото има опит в направата на seo оптимизация на сайтове. Именно чрез seo оптимизацията може да се изведе даден сайт по определена ключова дума/думи на челни позиции при съответното търсене.

Оптимизацията на даден сайт основно се състои от две неща:

On-page оптимизация - Включва правилно структуриране и представяне на информацията в сайта. Изработените сайтове от SaitBG.com включват пълна on-page оптимизация.

Off-page оптимизация - Включва изграждане на линкове и връзки от други сайтове, които да покажат на Google с какво се свързва вашия сайт и по какъв начин да е откриваем или казано по друг начин при кои ключови думи в google да се вижда сайта. Сайтовете на SaitBG.com включват базова off-page оптимизация.

Ако разполагате със сайт, който искате да оптимизирате и да го класирате при определени ключови думи сред първите в Google, изпратете ни запитване или ни се обадете. Информацията, която ни е необходима е името на сайта и ключовите думи, за които искате да го класирате.

Малко по-подробно за seo оптимизацията:

Относно on-page оптимизацията. Освен изброеното по-горе за структурата на информацията това, което важно да се знае. Един сайт е много по-интересен за Google ако съдържа много информация, която е полезна, актуализира се и колкото по-често се допълва е по-добре.

Относно Off-page оптимизацията. Набавянето на връзки към вашия сайт основно се осъществява по няколко метода:

Набавя на линкове от директории за сайтове. Това са места, където сайта ви се добавя в каталози, в които бива описван с няколко изречения, в които се обяснява, за какво е Вашият сайт.

Набавяне на връзки от социални мрежи. Публикуването на сайта Ви в социални мрежи бързо дава представа на Google с какви ключови думи да свърже вашия сайт.

Публикуване на статии (информативни или ПР) в директории за статии. По този начин се натрупват качествени линкове, които имат по-голяма тежест от линковете в директориите за сайтове и социални мрежи.

Набавяне линкове от други сайтове видими на всяка една страница или така наречените footer линкове. Тези линкове имат най-голяма сила и съответно най-трудно се набавят.

Оптимизацията, която извършваме е комбинирана, последователно/унаследяваща и резултатите са видими до няколко месеца.

Това, което е хубаво да се знае е, че Google постоянно ъпдейтва своите алгоритми и методи за определяне на това кой сайт да покаже на по-предна позиция. Също така конкуренцията във всяка една сфера/отрасъл или ключови думи става по-конкурентна с всеки изминал ден.

Свържете се с нас за оферта